Konferenserbjudanden

Här finner du aktuella erbjudanden för er nästa konferens centralt i Stockholm. Vi hjälper dig att arrangera din konferens, event, möte eller kick-off utifrån dina önskemål och behov. Välkommen att boka er konferens i Stockholm på Freys Hotel Lilla Rådmannen för bästa upplevelse!

Dagkonferens på Lilla Rådmannen

Paketet dagkonferens passar perfekt för er som vill ha ett snabbt och effektivt möte över dagen centralt beläget mitt i Stockholms innerstad.

Till dagkonferens

Office by the hour

Är du ibland i behov av ett eget kontor eller konferenslokal för ett kortare möte eller telefonsamtal? Då har vi ett unikt erbjudande till dig, med 10 timmars klippkort för kontor eller mötesrum.

Till office by the hour

Frukostmöte

Bjud in dina kunder eller ta med kollegorna och börja arbetsdagen med ett frukostmöte centralt i Stockholms innerstad. Det är enkelt att ta sig till oss oavsett hur du reser.

Till frukostmöte

Helpensionspaket

Boka konferens med helpension och få 10 procent rabatt på hotellrummen som bokas i samband med mötet.

Till konferens med helpension

Våra konferenslokaler

På Freys Hotel Lilla Rådmannens mysiga konferensavdelning finns nio unika konferenslokaler, inget konferensrum är det andra likt. Våra flexibla lokaler är designade för att passa din agenda och hos oss arbetar ni ostört oavsett om ni är två eller 40 personer. Här finns även möjlighet att boka hela konferensvåningen på 130 kvm för upp till 100 personer för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.