KONFERENSPAKET STOCKHOLM

Här hittar du våra aktuella konferenspaket för er nästa konferens i Stockholm. Vi skräddarsyr gärna ett förslag utifrån dina önskemål och syfte med mötet – för att ni ska få den bästa upplevelsen hos oss. På måndagar, fredagar och under helgerna kan vi erbjuda de mest förmånliga priserna på konferensrum.

Konferenspaket

Välj mellan flertalet konferenspaket såsom; frukostmöte, dagkonferens, konferens med helpension, konferens med övernattning, Office by the hour – klippkort för bokning av kontor och konferensrum per timme. Vi erbjuder även förstklassig utrustning för att hålla digitala möten och events. Hos oss finns även möjlighet att boka konferens i exklusiv avskildhet för upp till 100 personer. Kontakta oss gärna för mer information – vi ser fram emot att ge er de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte, event eller konferens i centrala Stockholm.

Nyhetsbrev

Erbjudanden och tips

Roligt att du vill läsa vårt nyhetsbrev! Efter registreringen får du en länk på mejlen där du bekräftar din prenumeration. Utan den kan du tyvärr inte ta emot några utskick. Håll utkik i din mejlkorg!