Hotell Stockholm

På Freys Hotel Lilla Rådmannen i Stockholm finns 62 charmiga och personligt inredda hotellrum. Här möts du av en välkomnande och hemtrevlig atmosfär mitt i city i ett lugnt område i Vasastan. Det är lätt att känna sig hemma här och vi gör allt vi kan för att du ska trivas hos oss. Våra hotellrum vetter mot en lugn gata eller innergård. Från hotellet går du enkelt till Odenplan, Centralstationen och Cityterminalen. Du når även tunnelbanan på endast några minuters promenad. Drottninggatan med shopping, restauranger och nöjen ligger precis runt hörnet. Frukost och wifi är alltid inkluderat i rumspriset. I utvalda rum finns möjlighet att checka in med hund.

Aktuella erbjudanden

Här hittar du unika erbjudanden för hotellövernattning och weekend i Stockholm. Det är erbjudanden som bara går att boka direkt med oss. På vår sajt bokar du alltid din hotellrum till bästa pris – och du får även fler förmåner än så.

Alla hotellerbjudanden

Ombokningsbart specialerbjudande

Erbjudande - Logi

Boka minst sju dagar innan ankomst och få 25 procent rabatt på ordinarie priser, bokningen kan även bokas om till nytt datum senast 18.00 dagen innan ankomst.

Sommarerbjudande

Erbjudande - Logi

Passa på att utforska Stockholm i sommar och boka din vistelse hos oss. Under perioden 28 juni- 11 augusti erbjuder vi 20 procent rabatt när du bokar minst två nätter.

Långweekend i Stockholm

Erbjudande - Logi

Dags att ladda batterierna? Stanna en långweekend i Stockholm och bo fredag till måndag och få söndagsnatten gratis.

Bo 2 nätter få 25% rabatt natt 2

Erbjudande - Logi

Bo två nätter och få 25 procent rabatt på andra natten. Erbjudandet kan bokas utvalda dagar under året.

Seniorrabatt

Erbjudande - Logi

Alla veckans dagar kan du som är 65+ boka rum till ett extra bra erbjudande – upp till hela 30 procent rabatt på din vistelse. Legitimation/intyg visas vid incheckning.

Våra hotellrum

Hos oss kan du välja mellan olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från trevliga enkelrum till familjerum för upp till fem personer. Önskar du rymligare rum har vi superiorrum som erbjuder extra komfort och hemkänsla.

Alla rum är personligt designade med rara detaljer och varma färger för att skapa en ombonad miljö. Det är viktigt för oss att du som gäst känner dig som hemma hos oss. Frukost och wifi ingår alltid.

Hotellrummen är uppdelade på två entréer, den ena i anslutning till receptionen och den andra i separat ingång från Rådmansgatan.

Enkelrum

För 1 personer 10 kvm

Trevliga enkelrum med personlig inredning i härliga färger och många unika detaljer för att få en skön hemkänsla.

Dubbelrum

För 1-2 personer 12-16 kvm

Våra dubbelrum är mysiga och bekväma med en skön 140 -180 cm säng. Rummen är individuellt inredda med härliga färger och unika personliga detaljer.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 12-16 kvm

Våra dubbelrum med två bäddar är alla personligt designade med härliga färger. Mysiga rum med unika detaljer för en ombonad hemkänsla.

Trebäddsrum

För 1-3 personer 14-16 kvm

Våra trebäddsrum är alla personligt dekorerade med en varm hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Mysiga rum med en yta på ca 14-16kvm.

Familjerum

För 1-5 personer 16 kvm

Rymliga rum för hela familjen, här kan ni bo upp till fem personer. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum

För 1-3 personer 20-25 kvm

Superiorrummen är rymliga 20-25 kvm, och erbjuder hög komfort, stil och hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Inget rum är det andra likt.

Gästernas
Omdömen

4.3

735 Unika
Gästbetyg

Location, price and the rooms and beds
Pamela van Doornmalen