Bo fredag-måndag och få
Söndagsnatten
Gratis

Långweekend i Stockholm

Hotellerbjudande

Dags att ladda batterierna? Stanna en långweekend i Stockholm, koppla av och njut av huvudstadens utbud. Bo fredag till måndag och få söndagsnatten gratis.

Boka erbjudande

Gästernas
Omdömen

4.3

735 Unika
Gästbetyg

Jag lämnade inget omdöme
Anonym

Våra hotellrum

Hos oss kan du välja mellan olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från trevliga enkelrum till familjerum för upp till fem personer. Önskar du rymligare rum har vi superiorrum som erbjuder extra komfort och hemkänsla.

Alla rum är personligt designade med rara detaljer och varma färger för att skapa en ombonad miljö. Det är viktigt för oss att du som gäst känner dig som hemma hos oss. Frukost och wifi ingår alltid.

Hotellrummen är uppdelade på två entréer, den ena i anslutning till receptionen och den andra i separat ingång från Rådmansgatan.

Enkelrum

För 1 personer 10 kvm

Trevliga enkelrum med personlig inredning i härliga färger och många unika detaljer för att få en skön hemkänsla.

Dubbelrum

För 1-2 personer 12-16 kvm

Våra dubbelrum är mysiga och bekväma med en skön 140 -180 cm säng. Rummen är individuellt inredda med härliga färger och unika personliga detaljer.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 12-16 kvm

Våra dubbelrum med två bäddar är alla personligt designade med härliga färger. Mysiga rum med unika detaljer för en ombonad hemkänsla.

Trebäddsrum

För 1-3 personer 14-16 kvm

Våra trebäddsrum är alla personligt dekorerade med en varm hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Mysiga rum med en yta på ca 14-16kvm.

Familjerum

För 1-5 personer 16 kvm

Rymliga rum för hela familjen, här kan ni bo upp till fem personer. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum

För 1-3 personer 20-25 kvm

Superiorrummen är rymliga 20-25 kvm, och erbjuder hög komfort, stil och hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Inget rum är det andra likt.

Långweekend Stockholm

En långweekend i Stockholm ger fina möjligheter att koppla av och ladda batterierna. Boka en långweekend och ta chansen att upptäcka Stockholm i lugn och ro. Med vårt populära hotellerbjudande Långweekend Stockholm, bor du fredag till måndag och får söndagsnatten – Gratis!

Checka in hos oss, mitt i Stcokholm city med närhet till stadens utbud, träna på Wasa Club, koppla av en stund i lobbybaren innan en enklare middag kan avnjutas på Belgobaren Bakfickan. Vår hotellfrukost ger er sedan en fin start på dagen innan ni tar er ut för helgens upptäcktsfärd. När det sedan är dags att checka ut på måndagen, hoppas vi att ni reser hem med många fina minnen. Hjärtligt välkommen att boka en långweekend i Stockholm. Vi lovar att ge er de bästa förutsättningarna för en minnesvärd vistelse hos oss!