Konferens i Stockholm City

På Hotel Lilla Rådmannen finns nio flexibla konferenslokaler centralt i Stockholms city. Med vårt centrala läge i Stockholm, nära Odenplan i Vasastan är det enkelt att ta sig till oss oavsett hur du väljer att resa. Här kan du boka en dagkonferens, konferens med övernattning, events, workshops och hålla utbildningar. Våra lokaler kan även bokas per timme. Här erbjuds goda möjligheter för lyckade möten, events och arrangemang.

Se fler bilder Bokningsförfrågan

Aktuella erbjudanden

Här finner du aktuella erbjudanden för er nästa konferens centralt i Stockholm city. Kontakta oss så tar vi fram ett individuellt förslag utifrån dina önskemål och syfte med mötet.

Alla konferenserbjudanden

Dagkonferens på Lilla Rådmannen

Paketet dagkonferens passar perfekt för er som vill ha ett snabbt och effektivt möte över dagen centralt beläget mitt i Stockholms innerstad.

Office by the hour

Är du ibland i behov av ett eget kontor eller konferenslokal för ett kortare möte eller telefonsamtal? Då har vi ett unikt erbjudande till dig, med 10 timmars klippkort för kontor eller mötesrum.

Helpensionspaket

Boka konferens med helpension och få 10 procent rabatt på hotellrummen som bokas i samband med mötet.

Frukostmöte

Bjud in dina kunder eller ta med kollegorna och börja arbetsdagen med ett frukostmöte centralt i Stockholms innerstad. Det är enkelt att ta sig till oss oavsett hur du reser.

Våra konferenslokaler

På Freys Hotel Lilla Rådmannens mysiga konferensavdelning finns nio unika konferenslokaler, inget konferensrum är det andra likt. Våra flexibla lokaler är designade för att passa din agenda och hos oss arbetar ni ostört oavsett om ni är två eller 40 personer. Här finns även möjlighet att boka hela konferensvåningen på 130 kvm för upp till 100 personer för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

Motivation

Motivation är en färggrann lokal som ligger högt upp huset. Utanför lokalen finns en ljus och inbjudande lounge och här serveras fikapauser under konferensen.

Flexibilitet

Flexibilitet är en modern lokal och passar utmärkt för utbildningar. Fikapauser under konferensen serveras i den ombonade loungen som ligger alldeles utanför lokalen.

Tillit

Tillit är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet. Här är det ombonat, tyst och rofyllt. Har ni en större konferens hos oss kan rummet även bokas som grupprum.

Framgång

Ett mycket populärt mötesrum i markplan, med fönster mot den lugna gatan, Rådmansgatan. I loungen alldeles utanför lokalen serveras kaffepauser under dagen.

Syfte

Syfte är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet i en rogivande miljö. Fönster mot den ombonade konferensloungen där fikapauser serveras.

Intuition

Ett flexibelt konferensrum med hög standard för möten upp till 40 personer. Rummet är ljust och luftigt. Utanför lokalen finns en lounge där kaffepauser serveras under mötet.

Hjärtat

Hjärtat är ett rogivande konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Dialog

Dialog är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Reflektion

Reflektion är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Konferensvåning 67

Boka hela konferensvåningen om 130 kvm för upp till 100 personer. Här finns goda förutsättningar för lyckade arrangemang, möten och events i exklusiv avskildhet.

Konferensvåning 69

Boka hela konferensvåningen på 100 kvm för upp till 100 personer för möten, arrangemang eller events i exklusiv avskildhet.

Takterrass

Takterrassen kan användas som mötesrum och är en rogivande plats som även passar utmärkt för frukost och fikapauser i friska luften.

Lilla Rådmannen är ett miljömärkt hotell

Vi är oerhört stolta och glada över att vi är ett miljömärkt hotell med "Green Key". Det är en internationell miljöutmärkelse speciellt utformad för logiverksamhet som drivs av Green Key Sverige.

Vår miljöpolicy

Konferensförfrågan Lilla Rådmannen

  • Förfrågan

  • Hidden
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Mötesdetaljer – Ej obligatoriskt men är till stor hjälp för bokningen. :)
  • T ex hotellrum, teknisk utrustning eller specifikt mötesrum
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.