Konferens i Stockholm City

På Hotel Lilla Rådmannen finns nio flexibla konferenslokaler centralt i Stockholms city. Med vårt centrala läge i Stockholm, nära Odenplan i Vasastan är det enkelt att ta sig till oss oavsett hur du väljer att resa. Här kan du boka en dagkonferens, konferens med övernattning, events, workshops och hålla utbildningar. Våra lokaler kan även bokas per timme. Här erbjuds goda möjligheter för lyckade möten, events och arrangemang.

Se fler bilder Bokningsförfrågan

Våra konferenslokaler

På Freys Hotel Lilla Rådmannens mysiga konferensavdelning finns nio unika konferenslokaler, inget konferensrum är det andra likt. Våra flexibla lokaler är designade för att passa din agenda och hos oss arbetar ni ostört oavsett om ni är två eller 40 personer. Här finns även möjlighet att boka hela konferensvåningen på 130 kvm för upp till 100 personer för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

Lilla Rådmannen är ett miljömärkt hotell

Vi är oerhört stolta och glada över att vi är ett miljömärkt hotell med "Green Key". Det är en internationell miljöutmärkelse speciellt utformad för logiverksamhet som drivs av Green Key Sverige.

Vår miljöpolicy

Konferensförfrågan Lilla Rådmannen

  • Förfrågan

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Mötesdetaljer – Ej obligatoriskt men är till stor hjälp för bokningen. 🙂
  • T ex hotellrum, teknisk utrustning eller specifikt mötesrum
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.