Konferens Stockholm City

På Hotel Lilla Rådmannen finns nio flexibla konferenslokaler centralt i Stockholms city. Med vårt centrala läge i Stockholm, nära Odenplan i Vasastan är det enkelt att ta sig till oss oavsett hur du väljer att resa. Här kan du boka en dagkonferens, konferens med övernattning, events, workshops och hålla utbildningar. Våra lokaler kan även bokas per timme. Här erbjuds goda möjligheter för lyckade möten, events och arrangemang.

Se fler bilder Boka Online Bokningsförfrågan

Våra konferensrum

På Freys Hotel Lilla Rådmannens mysiga konferensavdelning finns nio unika konferenslokaler, inget konferensrum är det andra likt. Våra flexibla lokaler är designade för att passa din agenda och hos oss arbetar ni ostört oavsett om ni är två eller 40 personer.

Här finns även möjlighet att boka hela konferensvåningen på 130 kvm för upp till 100 personer för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

Motivation

För 26 personer 28 kvm

Motivation är en färggrann lokal som ligger högt upp huset. Utanför lokalen finns en ljus och inbjudande lounge och här serveras fikapauser under konferensen.

Flexibilitet

För 40 personer 35 kvm

Flexibilitet är en modern lokal och passar utmärkt för utbildningar. Fikapauser under konferensen serveras i den ombonade loungen som ligger alldeles utanför lokalen.

Framgång

För 30 personer 34 kvm

Ett mycket populärt mötesrum i markplan, med fönster mot den lugna gatan, Rådmansgatan. I loungen alldeles utanför lokalen serveras kaffepauser under dagen.

Syfte

För 6 personer 14 kvm

Syfte är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet i en rogivande miljö. Fönster mot den ombonade konferensloungen där fikapauser serveras.

Intuition

För 40 personer 46 kvm

Ett flexibelt konferensrum med hög standard för möten upp till 40 personer. Rummet är ljust och luftigt. Utanför lokalen finns en lounge där kaffepauser serveras under mötet.

Hjärtat

För 5 personer 12 kvm

Hjärtat är ett rogivande konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Dialog

För 5 personer 11 kvm

Dialog är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Reflektion

För 5 personer 11 kvm

Reflektion är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Konferensvåning 67

För 100 personer 130 kvm

Boka hela konferensvåningen om 130 kvm för upp till 100 personer. Här finns goda förutsättningar för lyckade arrangemang, möten och events i exklusiv avskildhet.

Konferensvåning 69

För 65 personer 100 kvm

Boka hela konferensvåningen på 100 kvm för upp till 65 personer för möten, arrangemang eller events i exklusiv avskildhet.

Takterrass

För 25 personer 50 kvm

Takterrassen kan användas som mötesrum och är en rogivande plats som även passar utmärkt för frukost och fikapauser i friska luften.

Aktuella erbjudanden

Här finner du aktuella erbjudanden för er nästa konferens centralt i Stockholm city. Kontakta oss så tar vi fram ett individuellt förslag utifrån dina önskemål och syfte med mötet.

Alla konferenserbjudanden

Dagkonferens på Lilla Rådmannen

Erbjudande - Konferens

Paketet dagkonferens passar perfekt för er som vill ha ett snabbt och effektivt möte över dagen centralt beläget mitt i Stockholms innerstad.

Helpensionspaket

Erbjudande - Konferens

Boka konferens med helpension och få 10 procent rabatt på hotellrummen som bokas i samband med mötet.

Frukostmöte på Lilla Rådmannen

Erbjudande - Konferens

Bjud in dina kunder eller ta med kollegorna och börja arbetsdagen med ett frukostmöte centralt i Stockholms innerstad. Det är enkelt att ta sig till oss oavsett hur du reser.

Konferensförfrågan Lilla Rådmannen

  • Förfrågan

    När du skickar in din förfrågan får du även en kopia skickad till angiven e-post i formuläret.
  • Hidden
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Mötesdetaljer – Ej obligatoriskt men är till stor hjälp för bokningen. 🙂
  • T ex hotellrum, teknisk utrustning eller specifikt mötesrum
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Allt praktiskt inför besöket

Är det något du undrar inför ditt möte? Har du frågor om videokonferens, konferensmåltider, parkering, wifi eller avbokningsregler? Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren.

Svar på praktiska frågor

Lilla Rådmannen är ett miljömärkt hotell

Vi är oerhört stolta och glada över att vi är ett miljömärkt hotell med "Green Key". Det är en internationell miljöutmärkning speciellt utformad för logiverksamhet som drivs av Green Key Sverige.

Vår miljöpolicy