VIP-paket och tillval

Välj till något av våra populära VIP-paket och njut av det där lilla extra på rummet. Eller kanske en fin blombukett som välkomnar er in på rummet vid ankomst.

Paketen och tillval kan bokas i samband med en ny on-line bokning eller direkt med oss per mejl eller telefon minst 24 timmar före ankomst. Du når oss på reservations@freyshotels.com alternativt på telefon 08 506 214 00.

Alla paket serveras på rummet 15.00 ankomstdagen om inget annat meddelas oss.

Romantik

Lyxa till det lite extra med en flaska champagne och två härgjorda belgiska tryfflar.

Spontanitet

En flaska ljus belgiskt öl 75cl serveras tillsammans med Belgobarens uppskattade ost-och korvbricka. Om du önskar ett mörkt öl, vänligen meddela oss innan ankomst.

Omtanke

En flaska vitt ekologiskt vin serveras med marinerade oliver, salta chips och en nötmix. Om du önskar rött- eller rosévin, vänligen meddela oss innan ankomst.

Glädje

En flaska mousserande vin serveras med marinerade oliver, salta chips och en nötmix.

Blommor på rummet

Vi hjälper dig gärna att ordna med blommor till rummet. Meddela oss val av blommor eller annat önskemål så ser vi till att blommorna passar för den person som ska få buketten.

Hjärtegåva

Vi säljer Freys nallen till förmån för Maskrosbarn som är en ideell barnrättsorganisation. De arbetar för att förbättra levnadsvillkoren för barn i Sverige som har en förälder med missbruk, psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Pris stor nalle 250 SEK, liten nalle 200 SEK.

Boka garage

Boka en parkeringsplats i varmgarage för 350 SEK per natt, från 15.00 på ankomstdagen till 12.00 på avresedagen. Begränsat antal platser så förbokning rekommenderas via telefon eller mail.

Sovmorgon

Vill ni sova ut och njuta av en lugn hotellmorgon. Vi erbjuder sen utcheckning i mån av plats fram till kl. 14.00.

Gästernas
Omdömen

4.3

736 Unika
Gästbetyg

Lovely atmosphere, friendly staff, very good breakfast
Anonym
Nyhetsbrev

Erbjudanden och tips

Roligt att du vill läsa vårt nyhetsbrev! Efter registreringen får du en länk på mejlen där du bekräftar din prenumeration. Utan den kan du tyvärr inte ta emot några utskick. Håll utkik i din mejlkorg!