Yoga, meditation & Qigong

Olika klasser i yoga, fokusera på andningen i en breathwork eller kanske qigong med mjuka rörelser som höjer energinivåerna? Katarina som håller klasserna anpassar så att alla kan vara med – oavsett förkunskaper.

Boka aktivitet

AKTIVITETER FÖR VÄLBEFINNANDE

För samtliga aktiviteter nedan debiteras en startavgift och en kostnad per person.

Startavgift

  • Under 30 minuter 2400 kr
  • Över 30 minuter 2900 kr + 100 kr per person.

Pris anges exkl moms – 6% moms.

Yoga, Office Yoga, Vinyasa eller Yin Yoga

Dessa alternativ går att modifiera efter ert behov. Alltifrån office yoga i sina vanliga kläder till mer avancerad nivå på matta eller i bastu.

Tidsåtgång: 15-60 minuter

DoIn

Ett enkelt och skönt sätt att få igång blodcirkulationen på. Vanliga kläder och att vara kvar i konferensrummet går bra.

Tidsåtgång: 15-30 minuter

Zazen

En sittande meditation som sker i tystnad och stillhet. Forskning visar att mediterar vi regelbundet så återhämtar vi hjärnan på ett annat sätt än när vi sover, vi agerar heller inte lika lätt på känslor samt att vi har lättare att förstå och visa empati för andra människor. Vi blir även mer kreativa samt fattar bättre beslut. Katarina går igenom teknik och syfte. Zazen går även bra att kombinera med Kinhin (en gående meditation). Vi praktiserar fokus, disciplin och närvaro. Inga förberedelser krävs och alla kan vara med.

Tidsåtgång: 15-60 minuter

Qigong

Mjuka rörelser som balanserar och höjer energinivåerna samt ger lugn.

Tidsåtgång: 15-45 minuter

Breathwork

Här går man igenom olika andningstekniker för stressreducering, energipåfyllning, stabiliserar känslor och ger bättre sömn. Kvaliteten på andningen reglerar hela kroppen.

Tidsåtgång: 30-60 minuter

Företagsaktiviteter Stockholm

Vi har samlat ett urval av olika aktiviteter med samarbetspartners som vi gärna rekommenderar i samband med er konferens eller möte. Vad sägs om Yoga, qigong, ölprovning, chokladprovning, eller kanske mer lekfulla aktiviteter såsom Around the world, Mingle game och Poängjakten?!

Läs mer om våra företagsaktiviteter

Våra konferensrum

På Freys Hotel Lilla Rådmannens mysiga konferensavdelning finns nio unika konferenslokaler, inget konferensrum är det andra likt. Våra flexibla lokaler är designade för att passa din agenda och hos oss arbetar ni ostört oavsett om ni är två eller 40 personer.

Här finns även möjlighet att boka hela konferensvåningen på 130 kvm för upp till 100 personer för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

Motivation

För 26 personer 28 kvm

Motivation är en färggrann lokal som ligger högt upp huset. Utanför lokalen finns en ljus och inbjudande lounge och här serveras fikapauser under konferensen.

Flexibilitet

För 40 personer 35 kvm

Flexibilitet är en modern lokal och passar utmärkt för utbildningar. Fikapauser under konferensen serveras i den ombonade loungen som ligger alldeles utanför lokalen.

Framgång

För 30 personer 34 kvm

Ett mycket populärt mötesrum i markplan, med fönster mot den lugna gatan, Rådmansgatan. I loungen alldeles utanför lokalen serveras kaffepauser under dagen.

Syfte

För 6 personer 14 kvm

Syfte är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet i en rogivande miljö. Fönster mot den ombonade konferensloungen där fikapauser serveras.

Intuition

För 40 personer 46 kvm

Ett flexibelt konferensrum med hög standard för möten upp till 40 personer. Rummet är ljust och luftigt. Utanför lokalen finns en lounge där kaffepauser serveras under mötet.

Hjärtat

För 5 personer 12 kvm

Hjärtat är ett rogivande konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Dialog

För 5 personer 11 kvm

Dialog är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Reflektion

För 5 personer 11 kvm

Reflektion är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Konferensvåning 67

För 100 personer 130 kvm

Boka hela konferensvåningen om 130 kvm för upp till 100 personer. Här finns goda förutsättningar för lyckade arrangemang, möten och events i exklusiv avskildhet.

Konferensvåning 69

För 65 personer 100 kvm

Boka hela konferensvåningen på 100 kvm för upp till 65 personer för möten, arrangemang eller events i exklusiv avskildhet.

Takterrass

För 25 personer 50 kvm

Takterrassen kan användas som mötesrum och är en rogivande plats som även passar utmärkt för frukost och fikapauser i friska luften.