Happy Spider

Företagsaktivitet

Alla Happy Spiders aktiviteter bjuder på kluriga och spännande uppdrag att lösa.

Se fler bilder Boka aktivitet

Teambuilding

Hittar du inte en aktivitet nedan som du tror passar ert sällskap så har Happy Spider ett brett utbud av aktiviteter på deras sajt. Alla med fokus på teambuilding och det uppskattade tävlingsmomentet finns alltid med. Kontakta dem gärna direkt för att hitta den perfekta utmaningen för er. Det finns flertalet aktiviteter att välja mellan – nedan har vi valt ut några favoriter.

Around the world

En kul, kreativ och lekfull aktivitet som uppmuntrar till roliga samtal.

Uppdragen varierar mellan roliga faktafrågor och foto- och videouppdrag. Med inspiration från hela världen engageras ni och tävlar lagvis i kuriosa och kreativitet. När aktiviteten är slutförd får ni ta del av de reseminnen som deltagarna skapat på de olika destinationerna.

Tidsåtgång: 90 minuter

Kan spelas på konferensen, utomhus eller på distans.

Pris: 200 kr per person (Kostnad för ev eventledare tillkommer)

Minimidebitering 3000 kr inomhus och 5000 kr utomhus.

Läs mer om aktiviteten här »

The mingle game

En aktivitet som kan förhöja mingel, AW eller middag till en extra rolig tillställning. I lag utmanas deltagarna i korta och roliga frågor på olika teman. Vinnarna är det lag som under speltiden lyckas få flest poäng.

Tidsåtgång: 30-40 minuter

Kan spelas på konferensen eller distans.

Pris: 200 kr per person (Kostnad för ev eventledare tillkommer)

Minimidebitering 3000 kr

Läs mer om aktiviteten här »

Poängjakten

En aktivitet som bjuder på frisk luft, teambuilding och lekfullhet. I Poängjakten ska ni förflytta er mellan olika platser och lösa en rad olika uppdrag. Uppdragen är kopplade till följande teman: mat & dryck, samhälle, sport, resor och kultur.

Tidsåtgång: 90 minuter

Kan spelas på konferensen eller distans.

Pris: 200 kr per person (Kostnad för ev eventledare tillkommer)

Minimidebitering 3000 kr

Läs mer om aktiviteten här »

Företagsaktiviteter Stockholm

Vi har samlat ett urval av olika aktiviteter med samarbetspartners som vi gärna rekommenderar i samband med er konferens eller möte. Vad sägs om Yoga, qigong, ölprovning, chokladprovning, eller kanske mer lekfulla aktiviteter såsom Around the world, Mingle game och Poängjakten?!

Läs mer om våra företagsaktiviteter

Våra konferensrum

På Freys Hotel Lilla Rådmannens mysiga konferensavdelning finns nio unika konferenslokaler, inget konferensrum är det andra likt. Våra flexibla lokaler är designade för att passa din agenda och hos oss arbetar ni ostört oavsett om ni är två eller 40 personer.

Här finns även möjlighet att boka hela konferensvåningen på 130 kvm för upp till 100 personer för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

Motivation

För 26 personer 28 kvm

Motivation är en färggrann lokal som ligger högt upp huset. Utanför lokalen finns en ljus och inbjudande lounge och här serveras fikapauser under konferensen.

Flexibilitet

För 40 personer 35 kvm

Flexibilitet är en modern lokal och passar utmärkt för utbildningar. Fikapauser under konferensen serveras i den ombonade loungen som ligger alldeles utanför lokalen.

Framgång

För 30 personer 34 kvm

Ett mycket populärt mötesrum i markplan, med fönster mot den lugna gatan, Rådmansgatan. I loungen alldeles utanför lokalen serveras kaffepauser under dagen.

Syfte

För 6 personer 14 kvm

Syfte är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet i en rogivande miljö. Fönster mot den ombonade konferensloungen där fikapauser serveras.

Intuition

För 40 personer 46 kvm

Ett flexibelt konferensrum med hög standard för möten upp till 40 personer. Rummet är ljust och luftigt. Utanför lokalen finns en lounge där kaffepauser serveras under mötet.

Hjärtat

För 5 personer 12 kvm

Hjärtat är ett rogivande konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Dialog

För 5 personer 11 kvm

Dialog är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Reflektion

För 5 personer 11 kvm

Reflektion är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Konferensvåning 67

För 100 personer 130 kvm

Boka hela konferensvåningen om 130 kvm för upp till 100 personer. Här finns goda förutsättningar för lyckade arrangemang, möten och events i exklusiv avskildhet.

Konferensvåning 69

För 65 personer 100 kvm

Boka hela konferensvåningen på 100 kvm för upp till 65 personer för möten, arrangemang eller events i exklusiv avskildhet.

Takterrass

För 25 personer 50 kvm

Takterrassen kan användas som mötesrum och är en rogivande plats som även passar utmärkt för frukost och fikapauser i friska luften.