Studentrabatt
Upp till
35%Rabatt

Studentrabatt Stockholm

Att studera är minst sagt krävande och utmanande. Ibland är det skönt att ta en välförtjänt paus från studierna, unna sig tid att bara vara och koppla av. Vi har därför tagit fram en extra förmånlig studentrabatt, där du kan boka din hotellvistelse med upp till 35 procent rabatt. Så passa på att planera in något trevligt att se fram emot och checka in för en mysig hotellnatt hos oss.

 

Boka erbjudande

Gästernas
Omdömen

4.3

735 Unika
Gästbetyg

We were in a groupe of 6 and we could just walk in each others room. And the ice machine was a major plus
Stijn steggink

Våra hotellrum

Hos oss kan du välja mellan olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från trevliga enkelrum till familjerum för upp till fem personer. Önskar du rymligare rum har vi superiorrum som erbjuder extra komfort och hemkänsla.

Alla rum är personligt designade med rara detaljer och varma färger för att skapa en ombonad miljö. Det är viktigt för oss att du som gäst känner dig som hemma hos oss. Frukost och wifi ingår alltid.

Hotellrummen är uppdelade på två entréer, den ena i anslutning till receptionen och den andra i separat ingång från Rådmansgatan.

Enkelrum

För 1 personer 10 kvm

Trevliga enkelrum med personlig inredning i härliga färger och många unika detaljer för att få en skön hemkänsla.

Dubbelrum

För 1-2 personer 12-16 kvm

Våra dubbelrum är mysiga och bekväma med en skön 140 -180 cm säng. Rummen är individuellt inredda med härliga färger och unika personliga detaljer.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 12-16 kvm

Våra dubbelrum med två bäddar är alla personligt designade med härliga färger. Mysiga rum med unika detaljer för en ombonad hemkänsla.

Trebäddsrum

För 1-3 personer 14-16 kvm

Våra trebäddsrum är alla personligt dekorerade med en varm hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Mysiga rum med en yta på ca 14-16kvm.

Familjerum

För 1-5 personer 16 kvm

Rymliga rum för hela familjen, här kan ni bo upp till fem personer. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum

För 1-3 personer 20-25 kvm

Superiorrummen är rymliga 20-25 kvm, och erbjuder hög komfort, stil och hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Inget rum är det andra likt.

Studentrabatt hotell Stockholm

20-35 procent rabatt

Koppla bort studierna för en stund och ta en välförtjänt paus på hotell till studentpris. Hotellfrukost, wifi och gratis träning på Wasa Club  ingår i priset. Med vår studentrabatt får du upp till 35 procent rabatt på din bokning.

Varmt välkommen att checka in för en mysig hotellnatt, till studentpris! Upplev Stockholm, slappna av på hotellrummet och njut av tiden att bara vara. På morgonen innan utcheckning väntar en god hotellfrukost. Så ta en paus från pluggandet, packa väskan och kom till oss – vi lovar att ta väl hand om er!