Vinterspecial
rabatt
20%

Vintererbjudande Stockholm

Njut av vintern i Stockholm. Passa på att boka din vistelse under perioden 8 december 2023 till 3 mars 2024 och få 20 rabatt på din vistelse.

Boka erbjudande

Gästernas
Omdömen

4.3

763 Unika
Gästbetyg

Jag lämnade inget omdöme
Matthew Alexander

Våra hotellrum

Hos oss kan du välja mellan olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från trevliga enkelrum till familjerum för upp till fem personer. Önskar du rymligare rum har vi superiorrum som erbjuder extra komfort och hemkänsla.

Alla rum är personligt designade med rara detaljer och varma färger för att skapa en ombonad miljö. Det är viktigt för oss att du som gäst känner dig som hemma hos oss. Frukost och wifi ingår alltid.

Hotellrummen är uppdelade på två entréer, den ena i anslutning till receptionen och den andra i separat ingång från Rådmansgatan.

Enkelrum

För 1 personer 10 kvm

Trevliga enkelrum med personlig inredning i härliga färger och många unika detaljer för att få en skön hemkänsla.

Dubbelrum

För 1-2 personer 12-16 kvm

Våra dubbelrum är mysiga och bekväma med en skön 140 -180 cm säng. Rummen är individuellt inredda med härliga färger och unika personliga detaljer.

Dubbelrum med två bäddar

För 1-2 personer 12-16 kvm

Våra dubbelrum med två bäddar är alla personligt designade med härliga färger. Mysiga rum med unika detaljer för en ombonad hemkänsla.

Trebäddsrum

För 1-3 personer 14-16 kvm

Våra trebäddsrum är alla personligt dekorerade med en varm hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Mysiga rum med en yta på ca 14-16kvm.

Familjerum

För 1-5 personer 16 kvm

Rymliga rum för hela familjen, här kan ni bo upp till fem personer. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum

För 1-3 personer 20-25 kvm

Superiorrummen är rymliga 20-25 kvm, och erbjuder hög komfort, stil och hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Inget rum är det andra likt.

Vinter i Stockholm

Att checka in för en hotellvistelse på vintern i Stockholm är extra mysigt. Passa på att bara vara en stund och njut av en lugn stund på hotellrummet innan du tar dig ut på Stockholms gator. Med vårt populära vintererbjudande bokar du din vistelse till extra förmånligt pris – besök oss under perioden 8 december till den 3 mars 2024 och få 20 procent rabatt på din bokning.

Upplev Stockholm

Trots den mörka och kyliga årstiden finns många saker att se och göra i Stockholm. På vår sajt ger personalen sina personliga Stockholmstips och vi finns här för dig – så kom förbi i receptionen så ser vi till att du får en härlig upplevelse.

För den som vill kan man åka skridskor i Kungsträdgården, besöka någon av stadens julmarknader eller museer eller vad sägs om en vintertur med båt?

Välkommen in i värmen och upplev Stockholm i vinter!