Hotell i Stockholm

På Freys Hotel Lilla Rådmannen i Stockholm finns 62 charmiga och personligt inredda hotellrum. Här möts du av en välkomnande och hemtrevlig atmosfär mitt i city i ett lugnt område i Vasastan. Det är lätt att känna sig hemma här och vi gör allt vi kan för att du ska trivas hos oss. Våra hotellrum vetter mot en lugn gata eller innergård. Från hotellet går du enkelt till Odenplan, Centralstationen och Cityterminalen. Du når även tunnelbanan på endast några minuters promenad. Drottninggatan med shopping, restauranger och nöjen ligger precis runt hörnet. Frukost och wifi är alltid inkluderat i rumspriset.

Våra hotellrum

Hos oss kan du välja mellan olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från trevliga enkelrum till familjerum för upp till fem personer. Önskar du rymligare rum har vi superiorrum som erbjuder extra komfort och hemkänsla. Alla rum är personligt designade med rara detaljer och varma färger för att skapa en ombonad miljö. Frukost och wifi ingår alltid. Hotellrummen är uppdelade på två entréer, den ena i anslutning till receptionen och den andra i separat ingång från Rådmansgatan.

Gästernas
Omdömen

4.4

331 Unika
Gästbetyg

Nice rooms with comfy beds. Good breakfast. Location. Price.
Anonym

Allt praktiskt inför besöket

Är det något du undrar inför ditt besök? När kan jag checka in, finns det takterrass och när serveras frukosten? Finns restaurang? Finns parkering? Kan jag köpa Stockholmskortet på hotellet?

Svar på praktiska frågor

Freys Family - en lönsam lojalitet

Vårt stamgästprogram för dig som bor ofta hos oss på Hotel Lilla Rådmannen och vårt systerhotell Freys Hotel. Bli medlem redan idag och samla poäng och ta del av extra fina erbjudanden. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Om Freys Family