Hotell i Stockholm

På Freys Hotel Lilla Rådmannen i Stockholm finns 62 charmiga och personligt inredda hotellrum. Här möts du av en välkomnande och hemtrevlig atmosfär mitt i city i ett lugnt område i Vasastan. Det är lätt att känna sig hemma här och vi gör allt vi kan för att du ska trivas hos oss. Våra hotellrum vetter mot en lugn gata eller innergård. Från hotellet går du enkelt till Odenplan, Centralstationen och Cityterminalen. Du når även tunnelbanan på endast några minuters promenad. Drottninggatan med shopping, restauranger och nöjen ligger precis runt hörnet. Frukost och wifi är alltid inkluderat i rumspriset.

Aktuella erbjudanden

Här hittar du unika erbjudanden för hotellövernattning och weekend i Stockholm. Det är erbjudanden som bara går att boka direkt med oss. På vår sajt bokar du alltid din hotellrum till bästa pris – och du får även fler förmåner än så.

Alla hotellerbjudanden

Ombokningsbart specialerbjudande

Boka minst 14 dagar innan ankomst och få 30 procent rabatt på ordinarie priser, bokningen kan även bokas om till nytt datum senast 18.00 dagen innan ankomst.

Långweekend i Stockholm

Dags att ladda batterierna? Stanna en långweekend i Stockholm och bo fredag till måndag och få söndagsnatten gratis.

Sommarerbjudande

Passa på att utforska Stockholm i sommar och boka din vistelse hos oss. Under perioden 24 juni- 15 augusti erbjuder vi 25 procent rabatt när du bokar minst två nätter.

Långvistelserabatt

Stockholm har mycket att erbjuda så passa på att stanna flera dagar. Ta del av vårt erbjudande och bo minst tre nätter och få 20 procent rabatt på din vistelse.

Seniorrabatt

Söndag till torsdag kan du som är 65+ boka rum till ett extra bra erbjudande – hela 40 procent rabatt på din vistelse. Legitimation/intyg visas vid incheckning.

Våra hotellrum

Hos oss kan du välja mellan olika rumskategorier. Vi erbjuder allt från trevliga enkelrum till familjerum för upp till fem personer. Önskar du rymligare rum har vi superiorrum som erbjuder extra komfort och hemkänsla. Alla rum är personligt designade med rara detaljer och varma färger för att skapa en ombonad miljö. Det är viktigt för oss att du som gäst känner dig som hemma hos oss. Frukost och wifi ingår alltid. Hotellrummen är uppdelade på två entréer, den ena i anslutning till receptionen och den andra i separat ingång från Rådmansgatan.

Enkelrum

Trevliga enkelrum med personlig inredning i härliga färger och många unika detaljer för att få en skön hemkänsla.

Dubbelrum

Våra dubbelrum är mysiga och bekväma med en skön 140 -180 cm säng. Rummen är individuellt inredda med härliga färger och unika personliga detaljer.

Dubbelrum med två bäddar

Våra dubbelrum med två bäddar är alla personligt designade med härliga färger. Mysiga rum med unika detaljer för en ombonad hemkänsla.

Trebäddsrum

Våra trebäddsrum är alla personligt dekorerade med en varm hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Mysiga rum med en yta på ca 14-16kvm.

Familjerum

Rymliga rum för hela familjen, här kan ni bo upp till fem personer. Inget rum är det andra likt.

Superiorrum

Superiorrummen är rymliga 20-25 kvm, och erbjuder hög komfort, stil och hemkänsla. Här kan ni bo upp till tre personer. Inget rum är det andra likt.

Gästernas
Omdömen

4.4

243 Unika
Gästbetyg

Location and quiet at night.
Anonym

Allt praktiskt inför besöket

Är det något du undrar inför ditt besök? När kan jag checka in, finns det takterrass och när serveras frukosten? Finns restaurang? Finns parkering? Kan jag köpa Stockholmskortet på hotellet?

Svar på praktiska frågor

Freys Family - en lönsam lojalitet

Vårt stamgästprogram för dig som bor ofta hos oss på Hotel Lilla Rådmannen och vårt systerhotell Freys Hotel. Bli medlem redan idag och samla poäng och ta del av extra fina erbjudanden. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Om Freys Family