Dagkonferens i Stockholm

Mitt i Stockholm city, nära Odenplan och endast 10 minuters promenad från Cityterminalen och Arlanda Express, erbjuder vi det perfekta läget för att mötas över dagen. Här kan ni ha en effektiv dagkonferens i någon av våra nio unika konferenslokaler.

Förfrågan

Våra konferenslokaler

På Freys Hotel Lilla Rådmannens mysiga konferensavdelning finns nio unika konferenslokaler, inget konferensrum är det andra likt. Våra flexibla lokaler är designade för att passa din agenda och hos oss arbetar ni ostört oavsett om ni är två eller 40 personer. Här finns även möjlighet att boka hela konferensvåningen på 130 kvm för upp till 100 personer för möten, events eller arrangemang i exklusiv avskildhet.

 

Motivation

Motivation är en färggrann lokal som ligger högt upp huset. Utanför lokalen finns en ljus och inbjudande lounge och här serveras fikapauser under konferensen.

Flexibilitet

Flexibilitet är en modern lokal och passar utmärkt för utbildningar. Fikapauser under konferensen serveras i den ombonade loungen som ligger alldeles utanför lokalen.

Tillit

Tillit är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet. Här är det ombonat, tyst och rofyllt. Har ni en större konferens hos oss kan rummet även bokas som grupprum.

Framgång

Ett mycket populärt mötesrum i markplan, med fönster mot den lugna gatan, Rådmansgatan. I loungen alldeles utanför lokalen serveras kaffepauser under dagen.

Syfte

Syfte är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet i en rogivande miljö. Fönster mot den ombonade konferensloungen där fikapauser serveras.

Intuition

Ett flexibelt konferensrum med hög standard för möten upp till 40 personer. Rummet är ljust och luftigt. Utanför lokalen finns en lounge där kaffepauser serveras under mötet.

Hjärtat

Hjärtat är ett rogivande konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Dialog

Dialog är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Reflektion

Reflektion är ett konferensrum som lämpar sig väl för det mindre mötet, intervjuer och coaching-samtal. Rummet går även att boka som grupprum.

Konferensvåning 67

Boka hela konferensvåningen om 130 kvm för upp till 100 personer. Här finns goda förutsättningar för lyckade arrangemang, möten och events i exklusiv avskildhet.

Konferensvåning 69

Boka hela konferensvåningen på 100 kvm för upp till 100 personer för möten, arrangemang eller events i exklusiv avskildhet.

Takterrass

Takterrassen kan användas som mötesrum och är en rogivande plats som även passar utmärkt för frukost och fikapauser i friska luften.

Konferensförfrågan Lilla Rådmannen

  • Förfrågan

  • Hidden
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Mötesdetaljer – Ej obligatoriskt men är till stor hjälp för bokningen. :)
  • T ex hotellrum, teknisk utrustning eller specifikt mötesrum
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.